Over

English4You

Uw docent: Rita Huige

Rita’s carrière begon in het basisonderwijs. Tijdens haar volledige baan werkte ze ’s avonds aan een diplomastudie ‘MO Engels’. Gedurende een aantal jaren was Rita actief voor andere bedrijven als docente Engels en daarna maakte ze de sprong naar zelfstandigheid. De registratie van het taalinstituut English 4 You was een goed besluit, want tot nu toe leidt ze nog bijna iedere week groepen met veel plezier naar een hoger niveau in het Engels.
Lesgeven is dankbaar werk. Je kunt als docent veel voor iemand betekenen. Het voelt heel goed wanneer je iemand zover gebracht hebt, dat hij of zij meer kan en meer durft. En dat zelfvertrouwen in Engels maakt een verschil in je verdere leven.
Wanneer Rita niet voor de klas staat maakt ze geregeld de oversteek naar de Britse eilanden als voorbereiding op de volgende groeps-excursie. Ook vaart ze over voor een weekend wandelen door het veelzijdige Britse landschap, of voor vrienden- en familiebezoek!

Taleninstituut English 4 You

Al meer dan 25 jaar bieden wij u de kans om Engels te leren in aangename groepen in Goes. De lessen zijn voor iedereen: vanaf de absolute beginners tot en met (ver) gevorderden. Iedereen wordt ingedeeld in een groep per vaardigheidsniveau.

Cursussen

Onze cursussen lopen vanaf september tot en met april en de lessen worden gegeven door een volledig bevoegd docent Engels met jarenlang ervaring. Cursisten voelen zich erg prettig bij de fijne en ongedwongen sfeer tijdens de contacturen.

Methode

De methode, die we in de les gebruiken, is speciaal ontworpen voor volwassenen voor het leren van Engels als een tweede taal. Deze Britse methode is specifiek bedoeld om snel vaardigheden en zelfverzekerdheid op te bouwen in het spreken en verstaan van Engels in alledaagse situaties en op reis.

Informatie / Intake gesprekken op afspraak en startdatum lessen

De week direct voorafgaande aan de eerste les organiseren we informatie / intake gesprekken in kleine groepen voor nieuwe cursisten om kennis te maken en uw vaardigheidsniveau in te schatten. Dit jaar vinden de informatie/intake gesprekken plaats in de eerste week van september. U kunt contact opnemen per email of telefoon en eventueel inschrijven voor zo'n gesprek. De nieuwe beginners- en vervolgcursussen starten in de week van 9 september 2024.
Voor inlichtingen en informatie klik de knop hieronder.

Klik om naar onze contactpagina te gaan >>

Hiernaast kunt u ook al het inschrijfformulier downloaden >>

Jaarlijkse Excursie

Voor onze cursisten en introducées organiseren we in samenwerking met een professioneel reisbureau jaarlijks één of meerdere excursies naar een Engelstalig land of regio. De programma’s zijn gericht op kennismaking met de cultuur, geschiedenis en het leven van onze Westerburen.

Privacy

Wij vinden de bescherming van uw persoonlijke gegevens uiterst belangrijk. Klikt u hieronder voor uitgebreide informatie over hoe wij met uw privacy-gevoelige gegevens omgaan.​

Informatie/ Intake gesprekken op afspraak in de week van
2 september 2024
Start van alle cursussen in de week van 9 september 2024

Follow us on Social Media

Scroll naar boven