EXCursies met

English4You

Algemene informatie

We organiseren jaarlijks één of meerdere reizen naar het Verenigd Koninkrijk of Ierland voor onze cursisten met hun introducées. Dit doen we in samenwerking met een professioneel reisbureau. Tijdens de reis bieden we een grote variatie aan dagexcursies aan. Er is tijd om het gevarieerde landschap te ontdekken, de geschiedenis in te duiken, cultuur op te snuiven en de tradities van deze prachtige landengroep te leren kennen. We willen graag, dat de cursisten tijdens de reis veel Engels te horen krijgen. We werken daarom graag met Engelstalige gidsen. De English 4 You excursies zijn nooit standaard reizen. Ze zijn wél altijd prachtig, interessant, gevarieerd, leerzaam en gezellig! Dit jaar hebben we de 40e excursiereis gemaakt met een volle bus naar Schotland, de beroemde NC500 en Orkney. We hebben in de afgelopen 26 jaar al heel veel mensen meegenomen naar prachtige plekken in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Vanzelfsprekend is deelnemen aan een excursie geheel vrijblijvend en dus zeker nooit verplicht!

Excursie in het vorig cursusjaar 2023-2024

In het nu net afgelopen cursusseizoen 2023-2024 hebben we met onze cursisten, introducees, oud cursisten en vrienden van English 4 You een prachtige en interessante reis gemaakt, de 40e excursie, een echte jubileumreis, die ging naar de Highlands van Schotland, de North Coast 500 en Orkney. De Noordwest route langs de kust van de Schotse Hooglanden wordt beschouwd als één van de mooiste ter wereld. We hebben genoten van al het moois onderweg, de verhalen over de turbulente geschiedenis van dit prachtige land en genoten van de mooie muziek, waar de beroemde Schotse zanger en songwriter Ivan Drever ons op heeft getrakteerd. Gidsen hebben ons meegenomen in de verhalen over hun geliefde land, cultuur en geschiedenis.
Deze reis was een echt hoogtepunt, zowel wat betreft de grote variatie als wel de gezellige sfeer in de groep.

Excursies in het cursusjaar 2024-2025

Voor het nieuwe cursusseizoen 2024-2025 zullen we wederom een prachtige excursiereis op het programma gaan zetten.
Deze zal gaan naar Noord Ierland en het noorden van de republiek Ierland met ook weer schitterend natuurschoon langs ""The Wild Atlantic Coast".
Het ziet ernaar uit dat ook deze cursistenreis weer speciaal zal gaan worden. Alleen de geschiedenis van Noord Ierland al, waaraan de muurschilderingen in Belfast en Londonderry herinneren, zijn een indrukwekkend gegeven.
Zodra meer bekend is over deze groepsreis, zult u de data hier kunnen vinden.
Als u ook graag mee wilt, houd u dan de website in de gaten, zodat u de data alvast in uw agenda kunt noteren

Afgelopen Reisbestemmingen

Londen is in de afgelopen jaren verschillende keren het doel geweest van een excursie, met name Londen in kerstsfeer. Londen is een bruisende stad met prachtige monumenten, musea en attracties waar altijd iets nieuws te beleven is en waar we, naast alle bekende bezienswaardigheden, ook heel wat onbekende plekjes hebben ontdekt. Daarnaast zijn er excursies geweest naar vele plaatsen in Engeland, zoals: Canterbury, Cambridge, York, Liverpool, Nottingham, Bath, Brighton, Bournemouth, het eiland Wight, The Cotswolds, Oxford, Northumberland, het Peak District, Kent, Devon, het Lake District. En ook bijzondere reizen naar Schotland, Wales, een heel aparte trip naar het Island Man in 2016, het Hart van Engeland in 2017, East Anglia in 2018 en niet te vergeten het prachtige Ierland met zijn indrukwekkende geschiedenis in april 2019.
Na de moeilijke Covid periode in 2020 en 2021, hebben we weer een nieuwe start kunnen maken in 2022, waar we erg blij om zijn.

Overtochten mét korting via English4You

English 4 You heeft al een aantal jaren een overeenkomst met P & O Ferries. Bent u cursist of oud cursist/vriend(in) van English 4 You?
Dan kunt u goedkoper overvaren naar Groot Brittannië via Calais naar Dover of met de nachtboot van Rotterdam of Zeebrugge naar Hull.
Neemt u contact op met ons als u dit ook graag wilt.

P.S. We zetten ons in om onze cursisten de mogelijkheid te bieden het geleerde Engels in praktijk te brengen in het land zelf.

Klik om naar onze contactpagina te gaan >>

Hiernaast kunt u ook het inschrijfformulier downloaden >>

Informatie/intake gesprekken op afspraak in de week van
2 september
Start van alle cursussen in de week van 9 september 2024

Follow us on Social Media

Scroll naar boven